Det som gjør det mulig å lage en vendbar førerplass innenfor rammene av det originale Horizon førerhuset til Case IH, er at traktoren har et heleletrisk betjeningsarmlene med blant annet all transmisjon- og hydraulikkbetjening. Dermed skal det bare monteres ratt og pedaler for å få til en vendbar førerplass med god komfort.

Sammenlignet med den bakovervendte førerposisjonen som vi tidligere har presentert for Case IH Optum, er kjørekomforten bakover i Maxxum minst like god, men en noe smalere hjulbase gjør at det blir litt trangere når man skal snu seg. Vendingen tar likevel bare noen få sekunder å gjennomføre.

Vendbar førerplass er ideelt og gir en suveren oversikt over en rekke arbeidsoppgaver. Kjøring med snøfres er en av dem, men vi kan tenke oss at grasslått, beitepussing, kantklipping og flere andre operasjoner vil kunne utføres med større nøyaktighet, trygghet om komfort på denne måten. 

A-K maskiner har foreløpig tatt inn to eksemplarer av Case IH Maxxum med vendbar førerplass som skal kjøres i demo. Er du interessert i å prøve en av disse, få et tilbud, eller bare vite mer om løsningen, kan du fylle inn skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg.

Beskriv nedenfor hva du ønsker mer informasjon om