Årets traktor i 2019

Case IH Maxxum 145 Multicontroller er Årets traktor 2019 da den ble kåret ved en prisutdeling på EIMA rett før jul i fjor. Det er Case IHs unike førerhusmiljø med Multicontroller armlene i kombinasjon med den nye 8-trinns Active Drive girkassen som i første rekke var utslagsgivende for seieren.

Den siste oppgraderingen av  Maxxum har også gitt modellserien et friskt nytt utseende, og som en dobbel anerkjennelse fikk den også første plass i kategorien Best Design 2019 noe som understreker viktigheten av funksjonalitet og form i måten en moderne traktor skal designes. Case IH Maxxum Multicontroller med Active Drive 8 vant også prisen som Machine of the Year på fjorårets Agritechnica i Hannover i Tyskland og tok dermed alle de gjeveste prisene i traktormarkedet dette året.

Suveren enkelhet og ergonomi
Når en samlet landbrukspresse igjen bifaller Maxxum for sitt utseende og funksjonalitet er det ikke minst på grunn av en unik brukervennlighet. Multicontrollerarmlenet har alle de viktigste betjeningsfunksjonene samlet i en meget enkel og ergonomisk plassering og med en sentral kjørespak. Alt er innrettet på en logisk og selvforklarende måte. Det gjør at traktoren er lett å kjøre. Det er bare å starte motoren, velge kjøreretning og gi gass, så er man i gang. De fleste funksjoner er selvforklarende. Ja selv kjøremonitoren, AFS 700 med trykkfølsom skjerm, har en enkelhet som gjør at alle kan bruke den. Men skjermen er ikke et krav for å arbeide med Case IH Maxxum. Instrumenteringen i førerhusets hjørnestolpe oppveier for informasjonen man trenger.

Kjør én - kjør alle
Både armlenet, instrumenteringen og førerhuskomforten i Case IH Maxxum MC er for øvrig lik det man finner i de større modellene som Puma CVX, Optum CVX, Magnum CVX og de amerikanske toppmodellene Steiger og Quad-Trac. Kan du kjøre den ene kan du derfor kjøre alle!

Livlig og sparsom

Når de beste landbruksjournalistene i Europa kårer Maxxum Multicontroller til Årets Traktor i 2019, skjer det også på grunn av traktormodellenes andre banebrytende egenskaper. I tillegg til CVX-transmisjonen med trinnløs giring, får den nye 8 trinns semi powershift transmisjonen med dobbeltkløtsjteknologi stor oppmerksomhet. Takket være en like enkel som genial konstruksjon har den minimalt transmisjonstap og gir traktoren meget høy virkningsgrad samtidig som den girer nærmest sømløst. I kombinasjon med siste motorgenerasjon fra FPT gir dette en livlig og kraftfull kjøreopplevelse  Samtidig teller det med at Maxxum 145 Multicontroller har det laveste gjennomsnittlige drivstofforbruket som er registrert i "Field Work"-delen av PowerMix-testen som blir utført av Tysklands DLG-teststasjon. 

 

 

Ønsker du mer informsjon og tilbud på Case IH Maxxum Multicontroller?

Fyll inn nedenfor og send inn

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el