Amazone Catros med større skåler

Amazone Catros kommer nå med XL-skåler på 610 mm diameter. Med valgfritt fine eller grove tagger gir disse en god gjennomskjæring slik at arbeidsdybde ned til 16 cm er uproblematisk. Catros XL kommer i arbeidsbredder på 3,0 - 3,5 og 4 meter og kan kjøres i 12-18 km/t

 

 

Amazone Catros skålharver har flere egenskaper som gjør dem perfekte både til innblanding av vekstrester, stubbearbeideing og ren såbedstillaging:

 • Hver skive har vedlikeholdsfrie evigvarende forseglede lagre
 • Hver skive har individuelt oppheng for optimal konturfølelse og gjennomstrømming
 • Det er vedlikeholdsfri steinsikring via gummibrytende bufferblokker
 • En åpen rammeutforming skaper optimal passasje
 • Det er sammenleggbare og justerbare sideskiver
 • 610 mm skåler kan håndtere mye organisk materiale
 • Harven har et stort bruksområde 
 • Kan leveres med GreenDrill grasfrøsåmaskin

Med den nye CatrosXL introduserer Amazone den nyeste modellen i sitt store utvalg av skålharver. I arbeidsbredder på 3 m til 4 m, kompletterer CatrosXL Catros og Catros +. CatrosXL kjennetegnes av de større CatrosXL-skivene på 610 mm, og en større avstand mellom skivene som gjør at arbeidsdybden kan gå ned til 16 cm. De nye CatrosXL-skivene er tilgjengelige i enten fintagget eller grovtagget utførelse.

De større XL-skivene gir en dypere bearbeiding og likevel maksimal jordblanding. Med en perfekt gjennomtrengning, selv under de mest vanskelige forhold, sikres arbeidsdybder ned til 16 cm, slik at man får en homogen blanding. Dette er spesielt gunstig er man skal blande inn fangvekster eller store mengder halmrester.

 • Arbeidsdybder på 5 cm til 16 cm
 • Skivetykkelse 5 mm / diameter 610 mm / fin eller grov tagget
 • Stor plass mellom plater og ruller
 • Optimal for å blande inn fangveksterr og store mengder halm

På grunn av en større diskavstand, karakteriseres CatrosXL av en større gjennomgående passasje. Takket være det åpne rammedesignet er det mulig å blande alle mulige planterester etter foregående avlinger i tillegg til stubbebearbeiding.  CatrosXL er, som alle andre modeller, også ideell for bruk i frøbed.

Med en skjærvinkel på 17 grader på forsiden og 14 grader bakover, er Catros, Catros + og CatrosXL-skålene montert aggressivt, slik at uavbrutt overføring av jord-stråblandingen fra den første til den andre raden av skåler resulterer i en optimal blanding av jord og plantemateriale.

På alle modeller er også hver skål montert i individuell arm og til rammen med elastiske og fjærende gummielementer. Hver skål kan individuelt følge grunnkonturene, slik at ikke bare blir sporene er fylt opp, men de blir faktisk opparbeidet, noe som sikrer en jevn bunn i såbedet uavhengig av bearbeidingsvinkler på jordoverflaten. Samtidig åpner individuelt fjærende oppheng for en optimal passasje av store mengder organisk materiale i forhold til maskiner hvor skålene monteres parvis.

Ønaker du mer informasjon om Amazone Catros, fyll inn nedenfor og send inn

Beskriv nedenfor hva du ønsker mer informasjon om

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el