A-K Westreng i gang for fullt

Etter at A-K Westreng gikk inn i A-K kjeden i 2020 har de gjennomført en kraftig oppgradering av systemer og rutiner. Samtidig har medarbeidere fått opplæring i nye produkter og nye medarbeidere har kommet til. Her forteller Sigbjørn Westreng mer om hva som har skjedd og du kan møte nye medarbeidere på salg og service.

A-K Westreng er en dominerende traktor- og landbruksmaskinforretning i Viken. Etter at forretningen gikk inn i A-K kjeden i 2020 har de utviklet systemer og bygget seg opp for å møte fremtidens krav til effektivitet og kvalitet. I denne filmen forteller daglig leder Sigbjørn Westreng hvorfor de valgte å gå inn i A-K kjeden og litt om hvile tiltak som er gjort siden da:


Ny servicemekaniker
Remco Bosch er ansatt som ny servicemekaniker hos A-K Westreng på Bjørkelangen. Han har blant annet flere års erfaring som servicemekaniker for Volvo anleggsmaskiner i Norge. Her forteller han hvorfor han ønsket å bli mekaniker hos A-K Westreng og hva han trives best med.


Ny selger
Ole Kristian Sæther er ny traktor- og maskinselger hos A-K Westreng. Fra hjemgården i Sørum har han mange års erfaring med Case IH og han kjenner derfor traktorene fra CNH meget godt. Hans fremste motivasjon er å gi A-K Westreng sine kunder samme gode opplevelser med traktorene sine som han selv har hatt.

 

Klikk her for å se våre hjemmesider med kontaktinformasjon til våre medarbeidere. Velkommen til en trivelig prat og god handel.

Bjørkelangen - Rakkestad - Sarpsborg

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el