Det er beklagelig å melde at vi ikke har klart å få A-K Eide til å levere en bærekraftig drift.  Helt siden A-K maskiner tok over Eide Maskin i 1999 har avdelingen tapt penger. Da vi besluttet, i 2017, å satse mer for å skape bærekraft gjennom å rive ned det gamle bygget og sette opp et nytt, flott bygg med fin butikk og stort 50 km-verksted, var målet å øke omsetningen slik at vi kunne drive fornuftig fremover.  Hovedpoenget er å drive lønnsomt, slik at avdelingene kan leve inn i fremtiden til glede for våre kunder. Dette har vi ikke fått til på Eide.
 
Vi vil selvsagt ikke forlate våre kunder, som er avhengig av vår tekniske kompetanse, våre mekanikere og vår deleforsyning.  Vi har allerede fått en mekaniker til å være ute i feltet med en godt utstyrt servicebil og vi er i ferd med å rekruttere en for-markedsselger, som også vil utføre kundebesøk og avdekke deres behov fremover.  Begge disse ressurspersonene vil tilhøre vår godt drevne avdeling på Fannrem.
 
Dette betyr at du, som tidligere A-K Eide-kunde skal nå ringe til A-K Fannrem for å bestille både service og deler.  A-K Fannrem vil så gi beskjed til vår servicemekaniker i ditt distrikt, som kommer til deg for å assistere deg.  Transportkostnaden for å få utemekanikeren til deg vil kun koste transport innen Eides distrikt, gjerne fra der utemekanikeren befinner seg og til deg.
 
Er det slik at utemekanikeren ikke kan reparere maskinen hos deg, men trenger et fullt utstyrt verksted med alt verktøy, traverskran, arbeide sammen med andre mekanikere for å få din maskin i god stand, så transporterer vi maskinene fra deg til A-K Fannrem på vår bekostning.
Telefon til A-K Fannrem for å bestille timer på verksted og reservedeler: 72 48 78 40.
 
Vårt mål er at du som tidligere kunde av A-K Eide fremdeles skal få god service og gode kundeopplevelser av A-K maskiner AS.