Avdelingen på Vestnes har fått fine lokaler i et nytt og moderne bygg. I første omgang åpner vi med verksted og salgskontor og har ansatt to medarbeidere. I løpet av sommeren vil det også bli utvidet med ytterligere medarbeidere til en full butikkløsning med deler og butikkvarer fra kjente leverandører som Husqvarna, Kärcher, Helly Hansen med flere.
 
A-K maskiner har mange kunder i området, både av bønder og entreprenører, og det har vært et stort ønske om å få i gang igjen en lokal avdeling etter at det ble lagt ned på Eide for noen år siden. Den nye avdelingen vil, sammen med et servicepunkt nord for Romsdalsfjorden, dekke hele regionen fra Ålesund i sør til Kristiansund i nord.

A-K maskiner er en viktig del i verdikjeden til både bønder og entreprenører og ønsker å bidra til at kundene får så gode rammevilkår som mulig. God beredskap og hurtige leveranser er en del av nøkkelen til dette. Med lokale og sentrale delelager og et omfattende nettverk av verksteder, har A-K maskiner en beredskap som skal kunne yte kunden den beste og raskeste servicen i bransjen. 

Kristian Sætre, som i dag leder A-K maskiner sine avdelinger i Førde og Ørsta vil også lede avdelingen i Vestnes. 

Åge Thoresen (salg) og Aksel Nerhus (service) er ansatt for å betjene den
nye avdelingen i Vestnes.