A-K forhandler for Weckman

A-K maskiner starter opp som ny forhandler for Weckman tilhengere i Norge. Dette er velkjente hengere i det norske markedet som gir god effektivitet i produksjon og transport i landbruket

Gjennom stor oppmerksomhet på detaljer, er Weckman holdbare, trygge og komfortable å bruke. Et solid chassis med høy bakkeklaring gjør at hengerne er enkle å kjøre selv i utfordrende terreng. Rammen har høy vridningsstyrke og tåler tung belastning. Den lange trekkstangen sikrer at tilhengeren er enkel å manøvrere også med tvillingmontasje på traktorhjulene.

Weckmans produktutvalg spenner fra 1,5 til 18 tonn fordelt på flere hengerklasser. A-K maskiner vil i første rekke konsentrere seg om de tradisjonelle landbrukshengerne med én og to aksler. Disse kjennetegnes av en solid ramme i firkantrør som sammen med selve hengerplanet er dyppmalt slik at maling har kunnet trenge inn i alle hulrom. Karmene er profilerte i 2 mm Docol 420 stål og pulverlakkert. Høykarmene er sidehengslet for enkel betjening.

Alle modeller har høykvalitets hjulnav produsert av FAD. De toakslede hengerne har symmetrisk boggi med nedre svingpunkt lavere enn hjulnavets aksler, slik at traileren kan klatre lett over hindringer enten det går fremover eller bakover.

Ønsker du å vite mer eller få et tilbud på Weckman tilhenger? Fyll ut nedenfor.

Be om pris på produkt

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el