A-K butikken revitaliseres

A-Kbutikken

Større vareutvalg, bedre eksponering, nye varemerker som Helly Hansen, Panasonic med fler, elektroniske prislapper og enklere og raskere betaling i kassen. Dette er bare noen av ingrediensene når A-K maskiner nå revitaliserer A-K butikken. Først ute er A-K maskiner på Kløfta.

A-K maskiner satser nå på å profesjonalisere butikkene. – Det er viktig at vi er attraktive og har et innhold som tiltreker seg kunder. Vi må øke trafikken og få mer liv i butikkene våre. Med større vareutvalg, bedre tilgjengelighet og enklere betaling håper vi dette vil skje, sa adm direktør Erik Grefberg da han åpnet den første butikken på Kløfta.

Velkjente varemerker som Kärcher, Husqvarna, Mobil, Espegaard erfortsatt viktige leverandører l A-K butikken. I tillegg har Helly Hansen kommet inn med arbeidstøy og sko. Hella har økt vareutvalget av lamper og elektrisk utstyr. Beta verktøy og Panasonic er også nye varemerker. Og ikke minst er Kramp inne med et mye større vareutvalg. 

Butikken på Kløfta er den første som er bygget om med ny innredning, ny diskløsning, tydeligere skilting og bugnende hyller og reoler. Neste butikk i rekken er A-K maskiner på Eide. I løpet av året vil alle butikkene hos A-K avdelingene gjennomgå en tilsvarende ansiktsløfting.

Se film fra åpningen:

 

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el