A-K maskiner har deler på lager

Vårt mål er at du som kunde skal få tak i de delene du trenger, når du trenger dem og der du trenger dem. Dette målet klarer vi med en leveringsgrad på 96 prosent hos alle de 40 A-K avdelingene rundt i landet

Introduksjon

A-K maskiner er en av få som har et sentralt delelager i Norge. Det er helt avgjørende for å kunne ha en god nok varestrøm. Ved å ha lageret her til lands går distribusjonen rett og slett fortere fordi vi er nærmere kunden. 

Beskrivelse

Selve hjertemuskelen i strømmen av deler over hele landet er et omfattende og moderne delelager på Kløfta i Akershus. Plasseringen er strategisk. Sentralt på østlandet, ikke langt fra Gardermoen hovedflyplass. Herfra har vi forsynt våre kunder med deler siden 1977. 

Delelageret har veldig god kapasitet. Åtte heisautomater, to store paternoster elevatorautomater i tillegg til 1.400 palleplasser for større og mer plasskrevende deler gir plass til over 30 000 forskjellige varenumre. Enhver del kan plukkes og pakkes på noen sekunder etter ordren kommer inn.

Det går trailere med varer fra A-K sentraldelelager til butikkene våre hver dag. Vanligvis legger butikkene inn ukeordre, men når det haster, leverer vi over natt til hele landet.

A-K maskiner leverer originale reservedeler fra CNHi Parts og alle våre øvrige redskapsleverandører. Originale reservedeler er de eneste reservedelene som totalt sett oppfyller de kvalitetskrav som er nødvendig for at maskiner skal fungere optimalt. Det forlenger maskinens levetid og øker sikkerheten og salgsverdien.

Dette gjelder alle maskiner A-K leverer og noen gang har levert. Derfor tilbyr A-K maskiner også originaldeler til eldre traktorer til spesielt gunstige priser. Gold Value-reservedelene passer til et bredt utvalg av modeller fra Fiat, Ford og International Harvester til David Brown, Case og Case IH.

Det ligger mye nytteverdi i gammelt utstyr. Derfor synes vi det er viktig at våre kunder skal kunne holde det ved like til en rimelig pris. Mange bruker fremdeles den gamle traktoren på gården til arbeidsoppgaver. Med vår styrke på reservedeler, går den gamle traktoren trygt videre. 

Be om tilbud på A-K delelager

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el