620/630 serien

BCS er kvalitet og du finner ikke en reim på en BCS – kun gir og drev av holdbare materialer. Man skal kunne stole på en BCS!

Introduksjon

BCS S. p. A., Italia, er en av Europas ledende produsenter av slåmaskiner og tohjulstraktorer til bruk i landbruk og fritid. BCS startet med produksjon av slåmaskiner i 1942 og med den kunnskap og erfaring som er tilegnet siden den gang er BCS meget langt fremme når det gjelder produktutvikling. BCS er kvalitet og du finner ikke en reim på en BCS – kun gir og drev av holdbare materialer. Man skal kunne stole på en BCS! Vi tilbyr slåmaskiner med forskjellige forsatser, bjelker og utstyr. Tohjulstraktorene til BCS er av svært høy kvalitet og kan fåes med diverse landbruksutstyr. BCS slåmaskiner og tohjulstraktorer er driftsikre og et trygt valg, med godt servicenett i Norge og komplett delelager.

Beskrivelse

620 MAX
BCS 620 MAX er vår rimeligste helprofesjonelle grunnmaskin. Den har 4 gir forover og 3 bakover hvor 4. giret forover kun er et transportgir uten mulighet for innkobling av PTO, og den har vendegir. BCS 620 er utstyrt med en Honda GX270 motor på 6,3 kW – 8,4 Hk, parkeringsbrems og det godt avvibrerte styret kan justeres i høyden og sideveis.

630 MAX Bensin
BCS 630 MAX med bensinmotor kommer i 3 versjoner med ulike funksjoner og egenskaper. De har 3-4 gir forover og 3 bakover hvor 4. giret forover kun er et transportgir uten mulighet for innkobling av PTO. Alle maskinene er utstyrt med vendegir. Kun 630 MAX har differensial med sperre, mens 630 WS maskinene har en type mekanisk differensial. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis. BCS 630 MAX er utstyrt med enten Honda GX270 motor på 6,3 kW – 8,4 Hk eller Subaru EX35 motor på 8,8 kW – 12,0 Hk og har differensial med sperre. BCS WS modellene har girkasse i støpejern for lang levetid og EasyDrive svingsystem hvor man med håndtak på styret kløtsjer/bremser hvert hjul som gir enkel og behagelig manøvrering

 

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på 620/630 serien

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el