615 serien

BCS sin filosofi handler om to ting: miljø og sikkerhet! Vår produksjon har vokst sammen med mennesker som lever og arbeider i nær kontakt med naturen, dag etter dag.

Introduksjon

BCS S. p. A., Italia, er en av Europas ledende produsenter av slåmaskiner og tohjulstraktorer til bruk i landbruk og fritid. BCS startet med produksjon av slåmaskiner i 1942 og med den kunnskap og erfaring som er tilegnet siden den gang er BCS meget langt fremme når det gjelder produktutvikling. BCS er kvalitet og du finner ikke en reim på en BCS – kun gir og drev av holdbare materialer. Man skal kunne stole på en BCS! Vi tilbyr slåmaskiner med forskjellige forsatser, bjelker og utstyr. Tohjulstraktorene til BCS er av svært høy kvalitet og kan fåes med diverse landbruksutstyr. BCS slåmaskiner og tohjulstraktorer er driftsikre og et trygt valg, med godt servicenett i Norge og komplett delelager.

Beskrivelse

615 MAX
BCS 615 MAX er en slåmaskin som er enkel å bruke og lett å kjøre. Den har 1 gir forover og 1 gir bakover, er utstyrt med en pålitelig og lettstartet Subaru EX21 motor på 5,1 kW – 7,0 Hk. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis og kan dreies 180° så man kan bruke bakmontert tilbehør som f. eks. jordfreser. BCS 615 MAX leveres med standard forsats og enten 80 cm eller 100 cm laserbjelke.

615L MAX
BCS 615L MAX gir deg flere valgmuligheter. Den har girkasse som gir 2 gir forover og 2 bakover, og vendegir – lett å skifte fra forover til bakover. BCS 615L MAX leveres også med en Subaru EX21 motor på 5,1 kW – 7,0 Hk og standard forsats. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis og kan dreies 180° så man kan bruke bakmontert tilbehør som f. eks. jordfreser. Standard bjelkestørrelse er 115 cm

615 SL MAX
BCS 615SL MAX er en allsidig maskin utstyrt med 2 gir forover og 2 bakover samt vendegir. Den har en Honda GX270 motor på 6,3 kW – 8,4 Hk, brede hjul med dimensjon 16X5,50 – 8" som gir et godt grep i bratte skråninger og i tillegg har den differensial med sperre. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis og kan dreies 180° så man kan bruke bakmontert tilbehør som f. eks. jordfreser. Man kan velge mellom standard forsats eller forsats i oljebad, en nesten vedlikeholdsfri forsats som er litt kraftigere enn standard forsats og 115 cm eller 135 cm laserbjelke.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på 615-serien

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el