13+ Aldri har service vært billigere hos A-K maskiner

13+ er et servicetilbud til alle som har New Holland og Case IH traktorer eller beslektede forløpere som er eldre enn 13 år. 13 + gir et betydelig prisavslag på hele servicepakken inkludert arbeid, deler og påfylling av oljer og kjølevæske.

A-K maskiner har opprettet 13 + i erkjennelsen av at det er mange traktorer i denne aldersklassen som fremdeles gjør en viktig jobb i landbruket og som trenger omtanke og å bli tatt vare på. 13 år er ingen alder for en traktor fra New Holland eller Case IH. Teknisk og utstyrsmessig holder modellene fra 2000-tallet godt mål fremdeles. Men for å bevare sin "ungdom" og opprettholde et høyt nivå av driftssikkerhet og komfort er det en forutsetning med et regelmessig og godt vedlikehold. Viktigheten av å bytte oljefilter, hydraulikkfiltre, luftfiltre, samt smøre og bytte ut slitte komponenter, avtar ikke med alderen. Tvert i mot. Det er når garantien utløper og du selv skal bære alle kostnader ved en aventuell driftsstans det virkelig er viktig å sikre seg på best mulig måte.

 

 

A-K maskiner er et landsdekkende nettverk av avdelinger og forhandlere som har førstehåndskunnskap om traktorene fra New Holland og Case IH. Vi står klare med mekanikere som har fagkunnskap og erfaring. Og vi har tilgang til originale reservedeler til alle modeller som også er langt eldre enn 13 år. 

Nå lanserer vi 13+.  Dette er et serviceprodukt som er målrettet mot traktorer som er ferdige med førstegangstjenesten, men som fremdeles har mye igjen å by på. Med 13+ vil du kunne redusere servicekostnadene med 25 - 30 % i forhold til tidligere! Du velger selv om du vil kjøre 300, 600, 900 eller 1200 timers serviceinnhold og det er ingen forpliktelse om å kjøpe mer enn en service om gangen. 

Så, har du en slik gammel venn, er tiden nå kommet for å kontakte A-K maskiner for tilbud på en velfortjent oppdatering.

New Holland  TS 115 Case IH MXU 135
600 timers service 600 timers service
Førpris kr 13 096,- Førpris kr 13 064,-
13+ pris kr 9 690,- 13+ pris kr 9 688,-

Priser er eks mva

Ønsker du tilbud på 13+ service? Fyll inn nedenfor og send inn

Beskriv maskinen eller utstyret som skal ha service

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el